Haluatko jakajaksi

Varhaisjakaja työskentelee, kun muut ihmiset vielä nukkuvat. Varhaisjakelussa työskentelevänä olet jo oman työvuorosi tehnyt, kun muut vasta heräävät, ja voit viettää päiväsi miten ikinä haluat. Jakajana teet työtä aamuyön tunteina klo 01.30–6.30 välillä, riippuen reitin pituudesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, tai halutessasi määräaikaisen, työsuhteen ja työn joka sopii erinomaisesti myös opiskeluiden tai toisen työn oheen.
Hakemuksen saat täytettyä parissa minuutissa puhelimella tai tietokoneella.

Työaika sijoittuu noin klo 1.30-6.00 väliselle ajalle. Töitä on reitistä riippuen n. 3-5 tuntia yössä.  Jakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä, pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata. Meillä on säännöllisesti tarjolla myös lyhyitä lomatuurauksia.

Työt tehdään pääsääntöisesti työnantajan jakeluautolla ja joillain reiteillä omalla autolla. Oman auton käytöstä maksetaan verottajan ohjeen mukainen verovapaa kilometrikorvaus 0,53€/km.

Palkkaus on tuntiperusteisesti Medialiiton ja Teollisuusliiton välisen työehtosopimuksen mukainen 11,28 €/tunti sisältäen yötyölisän.

Perehdytämme uudet jakajat tehtävään. Aluksi käymme päivällä läpi työohjeita ja työpuhelimen käyttöä, jonka jälkeen seuraa kokeneen jakajan opastama yöharjoittelu omille reiteille. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Vaatimukset: Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Yötyöstä johtuen vaatimuksena on 18 vuoden ikä. Kaikki jakelureitit tehdään autolla, joten B-ajokortti on välttämätön.

Tule töihin varhaisjakeluun!

Halutessasi saat lisätietoa varhaisjakajan työstä

Kiinnostuitko tulemaan töihin varhaisjakeluun? Täytä hakemus tästä. Hakemussivulta näet, millä alueilla meillä on avoimia työpaikkoja.

Miten löydät meidät?

Varsinais-Suomen Tietojakelun tilat sijaitsevat Salon Seudun Sanomien Lehtitalolla osoitteessa Örninkatu 14, 24100 Salo
Parhaiten löydät perille seuraamalla oheisen kartan linkkiä