Haluatko jakajaksi

Työnkuva:

Työaika sijoittuu noin klo 1.30-6.00 väliselle ajalle. Töitä on reitistä riippuen n. 3-5 tuntia yössä.  Jakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä, pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata. Meillä on säännöllisesti tarjolla myös lyhyitä lomatuurauksia.

Työt tehdään pääsääntöisesti työnantajan jakeluautolla ja joillain reiteillä omalla autolla. Oman auton käytöstä maksetaan verottajan ohjeen mukainen verovapaa kilometrikorvaus.

Palkkaus on tuntiperusteinen ja se perustuu Medialiiton ja Teollisuusliiton väliseen työehtosopimukseen.

Perehdytämme uudet jakajat tehtävään. Aluksi käymme päivällä läpi työohjeita ja työpuhelimen käyttöä, jonka jälkeen seuraa kokeneen jakajan opastama yöharjoittelu omille reiteille. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Vaatimukset: Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön. Yötyöstä johtuen vaatimuksena on 18 vuoden ikä. Kaikki jakelureitit tehdään autolla, joten B-ajokortti on välttämätön.

Varsinais-Suomen Tietojakelu Oy hoitaa sanomalehtien varhaisjakelua Salossa, talouksia alueella on noin 28 000. Varsinais-Suomen Tietojakelu on osa TS-Yhtymää. Varhaisjakelussa työskentelee noin 60 jakajaa. Jakelussamme on 12 eri lehtinimikettä, joista päätuote on Salon Seudun Sanomat. Lisäksi jaamme osoitteellista postia eli kirjeitä, aikakauslehtiä sekä paketteja.

Täytä hakemus tästä. Hakemussivulta näet, millä alueilla meillä on avoimia työpaikkoja.